Astrium is per 1 september 2022 Flynth Audit B.V. Op de dienstverlening op het gebied van Audit en Assurance zijn per 1 september 2022 de algemene voorwaarden van Flynth Audit B.V. van toepassing. Lopende afspraken terzake deze dienstverlening blijven van toepassing totdat deze vervangen zijn door nieuwe afspraken. De algemene voorwaarden van Flynth Audit B.V. zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09063021 en ook te raadplegen op de website van Flynth.

Op de overige dienstverlening van Astrium Accountants & Belastingadviseurs B.V. zijn de algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan Astrium Accountants B.V.

Astrium Holding B.V. maakt deel uit van Flynth Holding N.V.

Wil jij werken voor interessante klanten en deel uitmaken van een jong en enthousiast team van zo’n zestig professionals? Astrium groeit nog steeds en is op zoek naar jou.
 
Sta jij aan het begin van je carrière en wil je op zelfstandige wijze kennismaken met onze samenstel- of controlepraktijk? Bekijk snel onze mogelijkheden.
 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.